NAJBOLJI KOLAGEN NA TRŽIŠTU?

Popularnost suplemenata sa kolagenom raste gotovo svakodnevno zbog njihovog blagotvornog djelovanja na zdravlje i cijelo tijelo, a posebno zbog činjenice da nam nivo kolagena u organizmu već od 20. godine opada.

Posljedica toga jesu bolni problematični zglobovi, bore na licu i gubitak elastičnosti kože, slaba kosa…

Koji kolagen izabrati?

Dodataka ishrani koji sadrže kolagen je mnogo.  Ono što ih razlikuje jeste sastav, kvalitet, količina kolagena u pojedinačnoj dozi. Na te pojedinosti treba obratiti pažnju kada birate kolagen za sebe.

kolagen casa devojka kesice 1024x682 1

Preporučujemo da birate hidrolizovani kolagen

Za kolagen je važno da je hidroliziran jer ga tijelo tako lakše iskoristi. Biostile Collagen ima čak 90% apsorpcije, dok je procenat apsorpcije kolagena iz hrane samo oko 27%.

Kolagen i vitamin C su idealan par

Kolagenu je za apsorpciju u tijelu potrebna pomoć vitamina C. Ako ga nema, apsorpcija kolagena će biti dosta slabija. Vitamin C možete uzeti u vidu voća ili suplementa ili jednostavno birajte preparat sa kolagenom koji sadrži i vitamin C.

Koliko kolagena sadrži dnevna doza?

Razlika u preparatima postoji, obavezno pogledajte sadržaj istaknut na svakom pakovanju.

Provjerite koliko kolagena sadrži dnevna doza. Biostile kolagen sadrži više od 8gr kolagena u dnevnoj dozi, tačnije – 8.620 mg To je vrlo visok sadržaj!

kolagen 5 tipova 1024x1024 1

Glavna razlika…

Koji tip kolagena koristiti? Da li uzeti riblji kolagen ili goveđi? Što je više različitih izvora prirodnog kolagena to će proizvod lakše djelovati na različita tkiva, koja kolagen gradi i posljedično imati bolji efekat. Biostile kolagen jedini u Srbiji (a i šire)  sadrži 5 tipova kolagena: goveđi tip I i tip II, riblji tip I, pileći tip II, kolagen iz jajne membrane.

I zato ne morate da pravite kompromise.

Kratko rečeno,

BIOSTILE KOLAGEN U PRAHU

✔Kombinacija čak 5 različitih izvora omogućava proizvodu da djeluje na različita tkiva koja grade kolagen

✔Dodan vitamin C, silicij i mumio stimulišu stvaranje sopstvenog kolagena

✔Dodan je i kurkumin, koji je jedna od najjačih prirodnih antiinflamatornih supstanci i moćan antioksidans. Dobija se od kurkume i izuzetno se preporučuje kod upale zglobova, artritisa, artroze, reumatskih oboljenja…

✔Mumio planinske smole nazivaju i planinskim suzama ili čudom Azije, jer se formira od planinskih sedimenata na nadmorskoj visini od 3500 m u pećinama. Izuzetno je bogata mineralima, sadrži ih preko 30, a zbog svog izvanrednog dejstva na organizam, ova dragocjena smola ponekad je prelazila cijenu zlata! Zbog svoje rijetkosti, podiže kvalitet proizvodu po pristupačnoj cijeni

✔Silicij ili mineral ljepote je veoma važan mineral i igra ulogu u normalnom formiranju kolagena, elastina i vezivnog tkiva, kao i u formiranju kostiju

I ono na šta smo najviše ponosni – hiljade zadovoljnih korisnika širom svijeta.

Odaberite i Vi kvalitet, odlučite se za Biostile kolagen po formuli dr Majića. Procijenite sami da li je baš naš proizvod, upravo preparat sa kolagenom koji je najbolji za Vas.

Preporučeni blogovi

Trenutno nema komentara, dodajte Vaš ispod.


Dodajte komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *