Skip to content

O nama

Izdelek brez naslova 11

Biostile

Kombinujemo dodatke ishrani, kozmetiku i čajeve, čiji je glavni cilj efikasna pomoć u očuvanju zdravlja i zdravog načina života savremenog čoveka.

Biostile proizvodi su rezultat aktivne saradnje međunarodnog tima stručnjaka, proizvedenih u Sloveniji, u sopstvenoj proizvodnji, u sјedištu naše kompanije Biostile u Komenu. Brend Biostile kombinuje dodatke ishrani, kozmetiku i čajeve.
Naša vizija je efikasno pomaganje u održavanju zdravlja i zdravog načina života savremenog čoveka. Naša misija je briga o visokom kvalitetu naših proizvoda, jer koristimo samo sirovine najvišeg kvaliteta, proizvedene po najvišim standardima u industriji.
Brend Biostile se izdvaja iz asortimana mnogih drugih dodataka ishrani po visokokvalitetnim sastojcima, složenijim sastavom i sveobuhvatnim pristupom proizvodnji kvalitetnih dodataka ishrani u savremenom društvu.

Naše recepture obuhvataju savremeno znanje stečeno naučno-istraživačkim pristupima, kombinovano sa iskustvima stečenim tradicionalnim pristupima i dobrim praksama iz cijelog svijeta a koje se koriste u holističkom pristupu namijenjenom za rješavanje aktuelnih životnih izazova.
Uvijek kada je to moguće i smisleno, umijesto sintetičkih analoga koriste se organski sastojci dobijeni iz prirode. Svi proizvodi bez sastojaka životinjskog porijekla imaju kapsulu hidroksipropil metil celuloze (HPMC) i zato su primjereni ( odgovarajući)i za vegane.
Određeni proizvodi su prilagođeni specifičnostima savremenog čovjeka i posebno u našoj geografskoj regiji (npr. problem nedostatka biološko dostupnog selena i silicijuma u ishrani).
Takođe, deo Biostile asortimana je i program dr Majića namijenjen za efikasnije rješavanje t.i. metaboličkog sindroma koji je rezultat naše dugogodišnje aktivne i plodonosne saradnje. Prim. Tomislav Majić, dr. med., između ostalog, osnivač je centra za rehabilitaciju srčanih bolesnika u lečilištu Terme Šmajerske Toplice, suosnivač Angiološkog odeljenja Slovenije i stručni saradnik Udruženja kardiologa i angiologa Slovenije. Još uvijek je aktivan u oblasti kardiologije
Sertifikati izvrsnosti
Proizvodnja proizvoda kompanije Biostile odvija se u skladu s najvišim standardima koji se primenjuju u industriji. Podleže strogoj kontroli u okviru svih procesa proizvodnje i čitavog lanca snabdijevanja, čime se garantuju najkvalitetniji izbor sirovina i redovna kontrola. Biramo samo sirovine i materijale koji su u potpunosti usaglašeni s propisima Evropske unije. To znači da se sadržaj željenih supstanci i odsustvo neželjenih supstanci provjeravaju standardizovanim analitičkim metodama koje se sprovode samo u evropskim laboratorijama ovlašćenim za tu namijenu. Biramo sirovine koje, osim što zadovoljavaju obavezne zakonske zahtjeve, imaju i dodatne analize koje svjedoče o njihovom kvalitetu.

Bonitetna izvrsnost A+

Bonitetni rejting A+ potvrđuje da se svrstavamo u sam vrh bonitetne izvrsnosti, u grupu najboljih kompanija u Sloveniji.

ISO 22716

U oblasti proizvodnje i distribucije kozmetičkih proizvoda, visok kvalitet proizvodnog procesa potvrđen je sertifikatom ISO 22716:2007 Kozmetika – dobra proizvođačka praksa (GMP).

CERTIFIKAT bio 1 1Biovis 22716

Standard ISO 22000: 2005 i sertifikat dobre proizvođačke prakse (GMP)

Standardom ISO 22000: 2005 i sertifikatom dobre proizvođačke prakse (GMP) dokazujemo svoju preciznost u proizvodnji hrane, te na taj način garantujemo bezbjednost gotovih proizvoda i istovremeno ispunjavamo zakonske zahtjeve.

Izdelek brez naslova 57Izdelek brez naslova 58certifikat HACCP

Izdelek brez naslova (13)

O kompaniji

Osnovni podaci o kompaniji u Bosni i Hercegovini:

Naziv kompanije: BIOSTILE D.O.O

Adresa: Ratkovac 17, Prnjavor, Bosna i Hercegovina

Djelatnost: Trgovina na malo putem pošte ili interneta

Maticni broj: 11222811

Poreski identifikacioni broj (JIB): 4404909730005

Broj tekućeg računa: 5520002057757675

Kontakt podaci

Služba reklamacija: 065 215 105

Kontakt e-mail: info@biostile.ba
Web adresa: https://biostile.ba/

Sve informacije u vezi sa proizvodima, narudžbinama i reklamacijama možete dobiti na gore navedene brojeve telefona ili e-mail adresu.

Osnovni podaci o proizodnji u Sloveniji:

Dugo ime: Biostile, trgovina in storitve, d.o.o.

Kratko ime: Biostile d.o.o.

Adresa: Komen 129A, 6223 Komen

Matični broj: 6004075000

0
  0
  Korpa
  Vaša korpa je praznaPovratak na prodavnicu
   Izračunaj iznos dostave
   Primenite kupon kod
    Možda ste zainteresovani za:
    Možda ste zainteresovani za: