Teambuilding u Ankaranu: Zajedno možemo sve

Teambuilding događaji su uvijek posebni trenuci za nas u Biostilu, a ovogodišnji, održan u predivnom Ankaranu, Sloveniji, bio je izuzetan. Okupili smo se kako bismo proslavili naš zajednički rad, povezali se još čvršće i inspirisali se za nove podvige. Sa zadovoljstvom vam prenosimo atmosferu!

Dobrodošlica, Trst i party

Ankaran

Naš avanturistički vikend započeo je u petak, kada smo najprije obišli Trst koji se nalazi nedaleko od Ankarana. Ovaj prelijepi italijanski grad, sa svojom bogatom istorijom i kulturom, bio je savršeno mjesto za naš izlet. Pogled na dvorac Miramare, đelato i espreso na trgu, čini da se osjetite pomalo Italijanom. Nakon razgledanja, uživali smo u domaćinskoj dobrodošlici organizovanoj za sve nas koji smo dio Biostile porodice, a koji smo došli iz Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Grčke, Italije, Češke, Slovačke, Danske… a koja nas je dodatno opustila prije večernjeg druženja.

Uveče smo uživali u zabavi koji je bio prava eksplozija dobre energije. Muzika, ples i smijeh značili su lijep početak našeg teambuilding vikenda.

Subota: Takmičenje, seminar iiiii…. ponovo party

viber image 2024 06 25 09 52 35 772

Subota je bila rezervisana za takmičarski dio programa. U krajnje kolegijalnom, ali takmičarskom duhu, timovi su se nadmetali u posebno osmišljenim igrama, a tim iz Srbije je i ovoga puta odnio pobjedu. Na kraju, svi su se osećali kao pobjednici jer je to istinski osećaj koji imate kad ste dio Biostila.

Popodne smo prisustvovali seminaru gde su nas pozdravili osnivači, porodica Kosmina, kao i direktori kompanije. Njihove riječi ohrabrenja i zahvalnosti motivisale su nas da nastavimo sa istim entuzijazmom i posvećenošću. Dr. Tomislav Majić sa svojim timom neumorno radi na novim formulacijama proizvoda, pa je tako i najavio nešto sasvim novo i svjetski revolucionarno u oblasti suplemenata, što će za sada ostati tajna :) Inovacije i jedinstvene formule su nešto što je u osnovi Biostile suplemenata, pa se svi uvijek jako radujemo novim proizvodima.

Isto tako i u domenu Biostile anti-age kozmetike, nove formule očekuju sve vas koji za sebe želite najbolju njegu lica.

Veče je ponovo bilo u znaku plesa i druženja uz muziku. Uživali smo u spektakularnom vatrometu koji je osvjetlio nebo nad Ankaranom. Bio je to lijep završetak dana ispunjenog takmičenjem, učenjem i zajedništvom.


blog teambuilding 3

Povratak sa novom energijom

Iako smo se u nedelju rastajali jedni od drugih i od prelijepog Ankarana, vratili smo se sa novom energijom, inspiracijom i osjećajem pripadnosti najboljoj kompaniji – Biostile.

Ovaj teambuilding događaj je bio mnogo više od običnog okupljanja. Bio je to trenutak da se podsjetimo zašto volimo ono što radimo, da se zbližimo sa kolegama i da zajedno sanjamo o budućnosti pune inovacija i uspijeha. Radimo u kompaniji koja cijeni svoje zaposlene, neprestano inovira i stvara proizvode koji imaju za cilj da poboljšaju kvalitet zdravlja naših dragih korisnika.

Hvala svima koji su učinili ovaj događaj nezaboravnim. Radujemo se budućim izazovima i uspijesima, znajući da zajedno možemo sve!

Vaš Biostile tim

Preporučeni blogovi

Trenutno nema komentara, dodajte Vaš ispod.


Dodajte komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *