Collagen Powder Blend 

Kombinacija preparata koja doprinosi zdravlju kože, kose, noktiju i zglobova, jačanju imuniteta i krvnih sudova.

Kolagen doprinosi:

✔Održavanju mladalačkog izgleda i vitalnosti

✔Izgledu i kvalitetu kose, kože i noktiju

✔Zdravlju zglobova i kostiju

REDOVNA CIJENA: 190 KM  

AKCIJSKA CIJENA: 95 KM 

Poznajemo različite vrste kolagena. U tijelu, između ostalog, nalazimo:

 • Tip 1 – ima gusta vlakna i čini većinu kolagena u tijelu. To je ključni gradivni blok, jer pruža fleksibilnost i podršku tijelu. Nalazi se u kostima, tetivama, hrskavici, strukturi kože, zubima i vezivnom tkivu
 • Tip 2 – nalazi se u elastičnoj hrskavici. Budući da je definisan labavijim vlaknima, njegov zadatak je da ublaži i promoviše zdravlje zglobova
 • Tip 3 – nalazi se u strukturi krvnih sudova, organa, crijeva i mišića
 • Tip 4 – prisutan je u pojedinačnim slojevima kože, gdje učestvuje u filtraciji
 • Tip 5 koji je prisutan u kosi.

Kolagen - šta je to i zašto je toliko važan za naše tijelo?

Kolagen je najzastupljeniji protein u organizmu, jer čini čak 30% svih proteina. Nalazi se u koži, kostima, kosi, noktima, mišićima i hrskavici. Ćelije vezivnog tkiva, fibroblasti, su te koje ga prirodno proizvode i održavaju. Oni čine važan okvir koji tijelu daje strukturu i snagu.

Kolagen sadrži:

✔Vitamin C, silicij i mumio stimulišu stvaranje sopstvenog kolagena.

✔Kurkumin koji ima antioksidativna svojstva. Dobija se iz kurkume.

✔Mumio planinske smole ili šilajit nazivaju i planinskim suzama ili čudom Azije, izuzetno je bogata mineralima, sadrži ih preko 30, a zbog svog izvanrednog delovanja na organizam ova dragocena smola ponekad je premašivala cenu zlata!

✔Silicij, ili mineral ljepote koji se dobija iz bambusa, veoma je važan mineral i igra ulogu u normalnom stvaranju kolagena, elastina i vezivnog tkiva, kao i u formiranju kostiju.

Posebna formula dr. Majića

Prim. Tomislav Majić dr. med. specijalista internista kardiolog je razvio efikasnu formulu za mešavinu kolagena u prahu. Prednost mješavine kolagena u prahu je što je hidrolizovan. Procesom hidrolizacije veliki proteini kolagena se dijele na manje čestice, aminokiseline, koje tijelo lakše apsorbuje i na taj način pomaže tijelu da nadoknadi manjak kolagena. Hidrolizovani kolagen ima čak 90% apsorpcije, dok je stopa apsorpcije kolagena iz hrane samo oko 27%. Upravo iz tog razloga je učinak i konačni rezultat takvog kolagena mnogo bolji.

Proizvod Collagen Powder Blend sadrži čak 5 izvora kolagena i na taj način daje telu podršku u osiguravanju i održavanju vitalnosti. Većina kolagena na tržištu sadrži samo kolagen iz jednog izvora (riba ili govedina). Kombinacijom 5 izvora kolagena, Collagen Powder Blend obezbjeđuje količine kolagena neophodne za održavanje vitalnosti svih važnih područja: zglobova i vezivnog tkiva, kože, krvnih sudova, kostiju, noktiju, kose, desni i zuba.

ZAŠTO ODABRATI MJEŠAVINU KOLAGENA U PRAHU?

✔Kombinacija čak 5 različitih izvora omogućava proizvodu da deluje na različita tkiva koja izgrađuje kolagen.

✔Dodat vitamin C, silicij i mumio stimulišu stvaranje sopstvenog kolagena.

✔Dodan je i kurkumin koji ima antioksidativna svojstva. Dobija se iz kurkume.

✔Mumio planinske smole ili šilajit nazivaju i planinskim suzama ili čudom Azije, jer se formira od planinskih sedimenata na nadmorskoj visini od 3500 m u pećinama i pukotinama. Izuzetno je bogata mineralima, sadrži ih preko 30, a zbog svog izvanrednog djelovanja na organizam ova dragocena smola ponekad je premašivala cenu zlata! Zbog svoje rijetkosti, mješavina kolagena u prahu dodaje prestiž proizvodu po pristupačnoj ceni.

✔Silicij, ili mineral lepote koji se dobija iz bambusa, veoma je važan mineral i igra ulogu u normalnom stvaranju kolagena, elastina i vezivnog tkiva, kao i u formiranju kostiju.

Zamenite pad kolagena mješavinom kolagena u prahu.

Kolagen je izuzetno važan protein za naše zdravlje. Formiranje kolagena je neophodno za čvrstu, zategnutu kožu koja izgleda mladalački. Pojava bora je u velikoj meri povezana sa odgođenim stvaranjem. Međutim, pozitivni efekti kolagena nikako nisu ograničeni samo na kožu. To je supstanca koja utiče na mnoge druge djelove tela – od kostiju, desni, zuba, mišića i vezivnog tkiva do kose, noktiju, pa čak i crevnih zidova, vena, očiju i mehura.

 

Konzumacija dodatka ishrani kolagena ima brojne pozitivne efekte, kao što su:

✔ ublažavanje upala i povezanih bolova u zglobovima, a ujedno je konzumacija kolagena korisna kao preventivna mera za zaštitu zglobova,

✔ manje problema s kretanjem zbog blagotvornog delovanja kolagena na zglobove i tetive,

✔pomaže u jačanju noktiju i kose je dodatna prednost ovog “strukturnog proteina”,

✔ povećanje fleksibilnosti tetiva i ligamenata i pozitivan učinak na crijevne zidove. Kolagen pomaže u smanjenju rizika od crijeva koja propuštaju. Reč je o pojavi koju karakteriše propusnost crijevnog zida, te kao rezultat toga štetne supstance završavaju u krvotoku.

✔ Elastičnost kože, što je često i razlog da se odlučite za dodatak ishrani s kolagenom

NAŠI VERNI KORISNICI SU NAŠA NAJBOLJA PREPORUKA!

GDJE DJELUJE KOLAGEN?

Manjak kolagena i posledično starenje kože su, naravno, prirodni procesi koji se ne mogu zaustaviti. Ali starenje kože možemo usporiti dodavanjem kolagena u obliku dodataka ishrani.

Kolagen je protein koji predstavlja čak 30% svih proteina u našem tijelu. Tijelo ga proizvodi samo, ali s godinama, količina kolagena u telu počinje opadati i počinje naglo opadati nakon 20. godine.

Kolagen izgrađuje mnoga različita tkiva u našem telu, a njegov pad se najbrže vidi na koži, gdje opadanje kolagena počinje da pokazuje vidljive znakove starenja i bora. Kako kolagen čini 70% kože, koža počinje da opada kada ga nedostaje i poprima umoran izgled i gubi elastičnost.

Kolagen je takođe sastavni deo zglobova i tetiva, a kada kolagen opada, brzo se javljaju problemi u sistemu kretanja, što onemogućava normalno kretanje.

Nedostatak kolagena se očitava i u propusnosti crijevnog zida, jer se i on velikim delom sastoji od kolagena. Zbog propustljivosti crijeva u krv se počinju oslobađati stvari štetne po zdravlje koje uzrokuju različite probleme na koži i  i utiču na opšte zdravlje.

Jednostavan za upotrebu, odličnog ukusa. Pakovano u dozama za jednokratnu upotrebu.

Znakovi nedostatka kolagena i kako ih na vrijeme uočiti?

Kolagen daje koži elastičnost, strukturu i potporu. O nedostatku kolagena govorimo kada telo više ne proizvodi dovoljno kolagena, a njegov nedostatak se ne može nadoknaditi ni hranom. Njegov pad je brzo vidljiv. Najčešće je rezultat prirodnog starenja, ali postoje i faktori koji povećavaju njegovo opadanje. Na nižu proizvodnju kolagena utiču:

 • Nedostatak cinka
 • Nedostatak vitamina C, koji je tijelu apsolutno potreban za proizvodnju kolagena
 • Stres
 • Pušenje
 • Loša ishrana (proizvodi od bijelog brašna, šećer)
 • Nedostatak antioksidanta
 • Alkohol
 • Oksidativni stres
 • UV zraci
 • Dugotrajna upala
 • Nedostatak sna
 • Genetika

ZNACI KOJI MOGU UKAZIVATI NA NEDOSTATAK KOLAGENA:

 • Bore na licu
 • Starenje kože
 • Opuštena i bez sjaja koža
 • Starenje lica
 • Bol u zglobovima i mišićima
 • Bol u zglobovima šaka
 • Bol u koljenima i zglobovima
 • Gubitak pokretljivosti
 • Bol u kostima i zglobovima
 • Krhki nokti
 • Ispucali nokti
 • Ispucali vrhovi
 • Tanka kosa
 • Dentalni problemi
 • Problemi sa krvnim pritiskom
 • Propustljiva crijeva

Kolagen sadrži:

5 vrsta kolagena:

Jedini kolagen u Srbiji sa čak 5 vrsta kolagena. Govedina tip 1 i 2, piletina tip 2, riblji kolagen tip 1 i membrana ljuske jajeta.

Kurkumin:

je snažan antioksidans, štiti creva od slobodnih radikala koji oštećuju DNK ćelije i ima protivupalna svojstva.

Planiska smola:

je tradicionalni ajurvedski lek mineralnog porekla. Koristi se za vitalizaciju organizma, protiv iscrpljenosti i kao inhibitor procesa starenja.

Vitamin C:

igra važnu ulogu u sintezi kolagena u tijelu. Tako je bolja apsorpcija aminokiselina, a osim toga vitamin C pomaže u stimulaciji ćelijske aktivnosti.

Silicij

iz mladih izdanaka bambusa ili mineral ljepote je vrlo važan mineral i igra ulogu u normalnom stvaranju kolagena, elastina i vezivnog tkiva, kao i u formiranju kostiju.

Sopstvena proizvodnja, proizvedeno u Sloveniji.

Biostile proizvodnja

Proizvodni proces Biostile karakteriše interdisciplinarna grupa stručnjaka koji kombinuju savremena znanja sa tradicionalnim pristupima, međunarodnim iskustvom, a pre svega holističkim pristupom i fokusom na potrebe savremenog čoveka u naučno-istraživačkom pristupu.

Odlikuju nas:

✔ Visokokvalitetne sirovine

✔Moderno opremljeni proizvodni pogoni

✔ Proizvodnja po najvišim standardima

✔ Briga o visokom kvalitetu i bezbednosti proizvoda

✔ Kliničke studije proizvoda

✔ Optimizacija procesa i kontinuirano ulaganje u nove tehnologije

Slovenački proizvođač dodataka ishrani i kozmetike.

✔ Sopstvena proizvodnja

✔ Visokokvalitetne sirovine

✔ Proizvodnja po najvišim standardima

✔ Provjeren kvalitet

✔ Kliničke studije

Provjeren kvalitet

Proizvodnja Biostile proizvoda odvija se u skladu sa najvišim standardima koji se primenjuju u industriji. Podleže strogoj kontroli u svim proizvodnim procesima i celom lancu snabdevanja, što obezbeđuje najkvalitetniji izbor sirovina i redovnu kontrolu. Biramo samo sirovine i materijale koji su u potpunosti u skladu sa propisima EU.

Potvrđeno standardizovanim analitičkim metodama, koje se sprovode samo u evropskim laboratorijama sertifikovanim za ovu svrhu. Biramo sirovine koje, pored obaveznih zakonskih, imaju i dodatne analize koje svedoče o njihovom kvalitetu.

Collagen Powder Blend je oduševio mnoge korisnike

Sastav

Dodatak ishrani sa zaslađivačima

Proizvod Collagen Powder Blend, prašak za pripremu napitka je dijetetski suplement sa kolagenom (goveđi, riblji i kokošiji), kurkuminom, ekstraktima mumia i bambusa, vitaminom C i prahom od opne iz ljuske jajeta, namijenjen kao izvor proteina koji doprinose održavanju normalnih kostiju. Vitamin C doprinosi normalnom formiranju kolagena potrebnog za normalnu funkciju krvnih sudova, kostiju, hrskavice, desni, kože, i zuba.

Sadržaj aktivnih komponenti1 kesica% NRV*100,0 g
Kolagen tipa I (hidrolizovani goveđi kolagen)5,5 g55,0 g
Kolagen tipa II (hidrolizovani goveđi kolagen)100,0 mg1,0 g
Kolagen tipa I (hidrolizovani riblji kolagen)3,0 g30,0 g
Kurkumin prah 95%250,0 mg2,5 g
Mumio ekstrakt250,0 mg2,5 g
Suvi ekstrakt stabljika bambusa (Bambusa bambos)

 

– standardizovano na 70% silicijuma

10,0 mg

 

7,0 mg

 

 

0,1 g

 

70,0 mg

Vitamin C (L-askorbinska kiselina)50,0 mg630,5 g
Kolagen tipa II (hidrolizovani kokošji kolagen)10,0 mg0,1 g
Prah od opne iz ljuske kokošjih jaja10,0 mg0,1 g

*NRV – nutritivna referentna vrijednost

 

Sastojci: goveđi kolagen tipa I i II, riblji kolagen tipa I, ksilitol (zaslađivač), kurkumin, mumio ekstrakt, aroma manga, aroma narandže, L-askorbinska kiselina, ekstrakt bambusa, kokošiji kolagen tipa II, opna iz ljuske kokošjih jaja, sukraloza (zaslađivač).

Nutritivne informacije: 1 kesica (10,0 g)100,0 g
Energija (kJ / kcal)155,0 / 37,01550,7 / 369,2
Masti – ukupno (g)0,350,03
            od toga zasićene masti (g)<0,010,78
Ugljeni hidrati – ukupno (g)0,636,32
            od toga šećeri (g)<0,01<0,10
Vlakna (g)//
Proteini (g)8,6786,74
So (g)<0,01<0,10

Upotreba:

Odrasli: Popiti jednom dnevno napitak napravljen rastvaranjem sadržaja jedne kesice u čaši vode.

Napomene:

Preporučena dnevna doza se ne smije prekoračiti.

Dodaci ishrani nisu zamjena za uravnoteženu ishranu.

Važno je pridržavati se raznovrsne i uravnotežene ishrane i zdravog načina života.

Čuvati van domašaja djece.

Upozorenja

Proizvod ne treba da uzimaju osobe preosjetljive na neki od sastojaka proizvoda!

Proizvod nije namijenjen trudnicama, dojiljamai osobama mlađim od 18 godina.

Način čuvanja:

Čuvati u originalnom pakovanju, zaštićeno od svjetlosti i vlage na temperaturi do 25ºC.

Neto količina: 300,0 g

Proizvođač: Biostile d.o.o. Komen 129 A, 6223 Komen, Republika Slovenija

Proizvedeno i uvezeno iz: Slovenije

Zastupnik i distributer: Biostile d.o.o., ul. Ratkovac br. 17, Prnjavor, Republika Srpska

Oznaka serije: (utisnuto na pakovanju)

Najbolje upotrijebiti do: (utisnuto na pakovanju)

Nosilac upisa: Biostile d.o.o., ul. Ratkovac br. 17, Prnjavor, Republika Srpska

Broj i datum upisa u bazu podataka Ministarstva zdravlja Republike Srpske: 11/08-500.4-171/23 od 13.04.2023. godine

EAN kod:

 

Collagen Powder Blend

REDOVNA CIJENA: 190 KM

AKCIJSKA CIJENA: 95 KM 

SIGURNA KUPOVINA

Proizvod je registrovan i proizveden u Sloveniji, što garantuje 100% sigurnost njegove upotrebe. Opcija pouzećem omogućava kupovinu bez rizika.

BRZA DOSTAVA

Potpuno zagarantovana sigurnost, isporuka brzom kurirskom službom.

0
  0
  Korpa
  Vaša korpa je praznaPovratak na prodavnicu
   Izračunaj iznos dostave
   Primenite kupon kod
    Možda ste zainteresovani za: